Excellent
Worlds

Software

Denne software giver tillid billeder af geometriske klasser og forsøger at skabe en 3D pop-up model baseret på geometri. Denne software stilles til rådighed for formidling og forskning sammenligning uden garanti. Kommerciel brug er forbudt. Se README-og / eller license.txt filen for mere information. Den eksekverbare tager i et originalt billede, en superpixel image, og lærte modeller af geometri (medfølger). Det udsender et mærket billede, tillid kort til etiketter, og de VRML filer. Hvis du får flotte resultater, som du gerne vil dele, ville vi være glade for at se dem. Kildekoden er nu tilvejebragt. Bemærk, at denne software primært er beregnet til forskere, og jeg kan kun give minimal støtte. De MCRInstallers er copyright MathWorks og distribueres udelukkende til brug med foto pop-up program som fastsat i Matlab licensaftalen afsnit 5.1.1.

Source Code (Ny!)

Denne kildekode omfatter ICCV 2005 (Geometrisk Context), IJCV 2007 (Surface Layout), og SIGGRAPH 2005 (Automatic Photo Pop-up) kode.

Matlab kildekode  (3.8MB)

License.txt

Her er mere generel kode for at lære (og anvendelse) region-baserede klassifikatorer givet billeder med pixel etiketter til træning.

Matlab kildekode

Original Version

Dette er en post-ICCV (10/07/05) version af koden og kan frembringe lidt forskellige (forhåbentlig lidt bedre) resultater end blev beskrevet i "Geometrisk Baggrund fra et enkelt billede." ICCV og Siggraph eksekverbare kan være til rådighed for akademiske forskere på anmodning af hensyn til sammenligning. Linux: Executable README MATLAB 7 SP3 biblioteker (100 MB): Download hvis du ikke har MATLAB 7 SP3 installeret eller har problemer med biblioteker. MCRInstaller.zip Detaljerede instruktioner høflighed af Marion Bates Windows: Executable README MATLAB 7,04 biblioteker (100 MB): Download hvis du ikke har MATLAB 7,04 installeret eller har problemer med biblioteker. MCRInstaller.exe Nogle har problemer med at kompilere det segment superpixel kode fra Felzenszwalb, så jeg har lagt det her: segment.exe (fra Rafael Cappa) IJCV Version Denne version benytter de seneste udendørs og indendørs klassifikatorer, der er beskrevet i vores IJCV papir "Recovering Surface Layout fra et billede". Denne software er beregnet til at blive anvendt som et forskningsværktøj og til sammenligning i akademisk forskning. Commericial brug er forbudt. Inkluderet er en MCRInstaller_v71.zip fil, der skal pakkes ud, og sti variabler skal indstilles korrekt. Linux: Photo Pop-up IJCV udgave Windows version nedenfor. Se README for installationsprocedurer. Bemærk at denne version er meget lidt anderledes end den Linux version, der tilbyder lignende præstationer, men meget hurtigere. Windows: Foto Pop-up IJCV udgave Noget af dette materiale er baseret på arbejde, støttet af National Science Foundation under KARRIERE Grant No ISS-0.546.547. Eventuelle udtalelser, resultater og konklusioner eller anbefalinger udtrykt i materialet, er dem af forfatteren (e) og afspejler ikke nødvendigvis de synspunkter, National Science Foundation. Dette arbejde er også delvist støttet af en Microsoft Research Fellowship uddelt i 2006.   Oversat fra http://www.cs.uiuc.edu/homes/dhoiem/projects/software.html Homepage
ExcellentWorlds